برگزاری جلسه شورای آرد و نان شهرستان لامرد
برگزاری جلسه شورای آرد و نان شهرستان لامرد
با حضور معاون فرماندار و اعضاء شورای آرد و نان شهرستان جلسه شورای آرد ونان برگزارشد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان لامرد ، مهندس « سید عبدالحمید احمدی زاده» با بیان اینکه نان به عنوان بخش اصلی سبد غذایی مردم به شمار می رود، گفت: بهبود کیفیت پخت نان مورد انتظار مردم است و اعضای کارگروه بازرسی و نظارت مستمری بر عملکرد نانوایی های شهرستان داشته باشند.
معاون فرماندار لامرد افزود: در تمام فرآیندهای تولید نان، خبازان شهرستان باید استاندارد های لازم از جمله زمان تخمیر، زمان پخت، استفاده نکردن از افزودنی های غیر مجاز و استفاده از آرد سبوس دار و رعایت دستورالعمل های بهداشتی را رعایت کنند.
او به همکاری مشترک ادارات صنعت معدن و تجارت، تعزیرات حکومتی، بسیج اصناف ،تعاون کار و رفاه اجتماعی، شبکه بهداشت و درمان و اتحادیه خبازان شهرستان برای افزایش کیفیت و مصرف درست نان اشاره و بیان کرد: برگزاری دوره های ویژه آموزشی برای نانوایی ها به صورت فصلی و صدور گواهی نامه آموزشی و همچنین تشویق نانوایانی که نان باکیفیت به مردم عرضه می کنند از جمله مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد.