25 مهر 1403

  • 1403/06/26
  • - تعداد بازدید: 39
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
برگزاری جلسه شورای آرد و نان شهرستان لامرد

برگزاری جلسه شورای آرد و نان شهرستان لامرد

با حضور معاون فرماندار و اعضاء شورای آرد و نان شهرستان جلسه شورای آرد ونان برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان لامرد ، مهندس « سید عبدالحمید احمدی زاده» با بیان اینکه نان به عنوان بخش اصلی سبد غذایی مردم به شمار می رود، گفت: بهبود کیفیت پخت نان مورد انتظار مردم است و اعضای کارگروه بازرسی و نظارت مستمری بر عملکرد نانوایی های شهرستان داشته باشند.

معاون فرماندار لامرد افزود: در تمام فرآیندهای تولید نان، خبازان شهرستان باید استاندارد های لازم از جمله زمان تخمیر، زمان پخت، استفاده نکردن از افزودنی های غیر مجاز و استفاده از آرد سبوس دار و رعایت دستورالعمل های بهداشتی را رعایت کنند.

او به همکاری مشترک ادارات صنعت معدن و تجارت، تعزیرات حکومتی، بسیج اصناف ،تعاون کار و رفاه اجتماعی، شبکه بهداشت و درمان و اتحادیه خبازان شهرستان برای افزایش کیفیت و مصرف درست نان اشاره و بیان کرد: برگزاری دوره های ویژه آموزشی برای نانوایی ها به صورت فصلی و صدور گواهی نامه آموزشی و همچنین تشویق نانوایانی که نان باکیفیت به مردم عرضه می کنند از جمله مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

«احمدی زاده» نانوایی ها را یکی از مهمترین مشاغلی دانست که با سلامت مردم در ارتباط هستند و تاکید کرد: اهتمام ویژه بر انجام اقدامات لازم برای رعایت ضوابط بهداشتی توسط نانوایی ها و همچنین نظارت دستگاههای یاد شده در این موضوع بسیار ضروری است و باید نانوایی هایی که همه موارد را رعایت می‌کنند، تشویق و با نانوایی‌ها  متخلف نیز برخورد قانونی لازم صورت گیرد.

  • گروه خبری :
  • کد خبری : 108697
کلیدواژه